Čierna bodka alebo "energetický upír"?

| METATRON

Pozrite sa na obraz na stene, ktorý je nad kreslom v izbe. Čo je na ňom zvláštne?

Veľká čierna bodka. Ak by ste si sadli na to kreslo a pobudli tu niekoľko desiatok minút, tak sa pravdepodobne budete cítiť vyčerpaný alebo vás môže začať bolieť hlava. Prečo?

Spôsobuje to samotný čierny tvar na bielom pozadí. Funguje v priestore ako tvarový žiarič, ktorý doslova "vťahuje" energiu z priestoru a tým pádom aj z každého, kto sa nachádza v okruhu dosahu jeho pôsobenia.

Ak by ste použili rovnakú dekoráciu, ale bol by to biely kruh na čiernom pozadí, tak by obraz fungoval ako "vysielač" energie do priestoru. Ak by ste pri takom obraze nejaký čas posedeli, tak by ste mohli pocítiť občerstvenie novou energiou.

Tieto súvislosti boli veľmi dobre známe už dávno a venuje sa im dnes napríklad aj interiérové feng shui. Niekedy stačí naozaj veľmi málo na to, aby energia okolo nás prúdila harmonicky, alebo aby sme jej tok narušili našou nevedomosťou.

Ak vás táto téma zaujíma, tak ďalšie zaujímavé informácie o vplyve foriem a tvarov v interiérovom designe nájdete aj v našom online kurze PRINCÍPY FORMY VO FENG SHUI.



© Akadémia čínskej metafyziky

obchodné podmienky  | ochrana osobných údajov | mapa webu