Prečo je Pupok našou bránou k Životu a Zdraviu?

| METATRON

Prečo je Pupok našou bránou k Životu?

Vieš o tom, že ak si naleješ príjemne ohriaty kokosový olej do pupku a necháš ho pôsobiť 20 minút, tak si môžeš zlepšiť svoj zrak, kvalitu spermií a podporiť maternicu na počatie?

Pupok je:

 Bránou, cez ktorú sme vstúpili do tohto sveta.

✅ Najdôležitejším vitálnym centrom energie nášho tela.

✅ Portálom prepájajúcim prenatálnu a postnatálnu energiu.

Na liečenie cez oblasť pupku a brucha Indická Ajurvéda vyvinula techniky Nabhi Chikitsa. Používajú sa v ňom rôzne oleje, ktoré sa nalievajú priamo do pupku alebo natierajú na oblasť brucha.

Napríklad kombinácia mätového esenciálneho oleja spolu s olivovým olejom aplikovaná na pupok pomáha harmonizovaťtráviace ťažkosti. Ak použijete zahriaty ricínový olej do pupka podporí to rast vlasov a spomalí proces starnutia.

Čínska medicína používa podobný systém s názvom Posvätná korytnačka. V ňom pupok a brucho predstavujú priemet mikrosystému celého tela. Na oblasť pupku a brucha využíva rôzne masážne techniky, prehrievanie moxou alebo napichovanie ihličkami. Takto podporuje liečenie mnohých zdravotných problémov a dopĺňa energiu pre celé telo.

Používanie týchto techník pre samoliečenie alebo terapiu pacientov sa môžeš naučiť v našom novom kurze Posvätná korytnačka.

 



© Akadémia čínskej metafyziky

obchodné podmienky  | ochrana osobných údajov | mapa webu